Permanente Pijnloze Ontharing


DANKZIJ DE ALLERNIEUWSTE CLEO-SHR TECHNIEKEN! 

DÉ TOEKOMST VOOR ONTHARING!  PIJNLOOS, GOEDE RESULTATEN EN VOORAL HEEL BETAALBAAR!

Wens je niet meer te moeten scheren, waxen en epileren? Dit zijn veel gebruikte technieken maar jammer genoeg moeten je het regelmatig doen en brengen ze ook stoppeltjes, irritaties en ingegroeide haren met zich mee. Op lange termijn bieden ze geen definitieve oplossing omdat de haarwortels niet worden vernietigd. Dan is permanente ontharing iets voor jou!
Dankzij de Cleo-Pro SHR ontharing kun je nu genieten van een prachtige gladde huid over je hele lichaam, ook op kleine of gevoelige gebieden, of gebieden die moeilijk te bereiken zijn. De Cleo-Pro SHR ontharing gebruikt de gepatenteerde SHR Technologie die zorgt voor een langdurig resultaat en een pijnloze ontharing. De meeste mensen zijn na 6 tot 8 behandeling zo goed als volledig van hun ongewenste haargroei af. Na de SHR ontharing sessie kun je gewoon uw dagelijkse routine weer oppakken.

Geen Laser, geen IPL, maar SHR


SHR ontharing heeft de toekomst!


SHR betekent Super Hair Removal. De SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte die effectief de haarfollikel vernietigt en teruggroeien voorkomt. Deze methode wordt waar mogelijk glijdend over de huid uitgevoerd. De behandeling is 100% veilig. Door het hoge flitsritme is de behandeling net zo effectief als laser en IPL. Deze methode is zelfs ook geschikt voor de donkere huid, blonde, en rode haren. 

De behandeling kan het hele jaar door, dus ook in de zomer zonder problemen uitgevoerd worden. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor een permanente reductie van het haar van 100%.

De enige beperking die er zelfs met SHR is,  zijn witte/holle hormonale haren. Deze zijn helaas uitsluitend d.m.v. elektrische ontharing definitief te verwijderen.


VOORDELEN VAN SHR ONTHARING:

  • De beharing wordt na elke behandeling blijvend verminderd
  • De huid wordt na elke behandeling blijvend gladder
  • Het is 100% veilig, ook in de zomer!
  • Het werkt zeer snel, zo’n 10x sneller dan IPL
  • Betaalbaar, al vanaf € 19,95 per behandeling
  • Doorlopende acties gans het jaar, zie promoties!


SHR Machine

Ik werk in mijn salon met de Cleo-Pro. Een machine met Duitse technologie en CE-keurmerk.

Het heeft een uniek gepatenteerd handstuk, die we voor zowel ontharing als huidverbetering kunnen inzetten. De machine heeft vele instellingsmogelijkheden, zo kan de behandeling geheel worden afgestemd op de behoefte van onze klanten.


Nu - 10% op alle behandelingen vanaf de eerste beurt!  

vanaf 01/01/2021 !