Huidanalyse

Waarom een huidanalyse?


Om de huid goed te kunnen verzorgen, is het van belang om te weten welk huidtype u heeft en in welke conditie de huid is. Met behulp van een scan, de A-one Smart Analyse, kunnen we uw huidconditie tot in detail in beeld brengen. Op basis van de informatie van deze analyse krijgt u vervolgens een persoonlijk en onafhankelijk behandel- en verzorgingsadvies. Zowel deze scan als het advies zijn volledig gratis.

Waarom een huidanalyse?


De speciale digitale camera scant het gezicht met één klik en registreert hoe het gesteld is met uw huid. Daarbij worden de volgende items nauwkeurig gemeten en in kaart gebracht en vergeleken met leeftijdsgenoten met hetzelfde huidtype:


  • rimpelvorming
  • aanwezigheid van pigment en roodheid
  • grootte van de poriën
  • structuur van de huid (textuur)
  • het aantal rode vaatjes en rode gebieden
  • pigment vlekken
  • UV schade in de huid
  • acné plekken en (acne)bacteriën op de huid

 

De huidscan registreert meer dan dat je met het blote oog kunt zien.
Het geavanceerde apparaat kijkt niet alleen op de huid, maar ook dieper in de huidlagen. Daardoor is bijvoorbeeld te zien of er dieper in de huid sprake is van UV-schade, rimpelvorming, pigmentatie, uitgezette vaatjes enz.

Nauwkeurige analyse van het resultaat


De gemeten items van de scan worden in een beoordelingsrapport gezet, met de foto’s van de scan per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en maken een vergelijking met personen van dezelfde leeftijd, hetzelfde huidtype én hetzelfde geslacht.

Advies op maat


De gegevens van de huidscan vormen de basis voor een doeltreffende verzorging op maat. We geven je een advies met betrekking tot de conditie van uw huid. Ook wordt besproken welke producten bij uw huid passen en welke producten u het beste kunt gebruiken en waarom.
Ook mensen die slecht tegen cosmetica kunnen, adviseren we bij hun verzorging.


Iedere huid is uniek, reageert anders en vraagt om specifieke verzorging.