Mesotherapie

REVOLUTIONAIRE HUIDBEHANDELING!


Wat is Mesotherapie?


De 3M Mesotherapie is een revolutionaire behandeling waarbij we een hoogwaardige cocktail van krachtige concentraten, o.a. hyaluronzuur in combinatie met vitaminen en anti-oxidanten tot in de diepere huidlagen brengen. Tijdens de pijnloze behandeling worden de werkstoffen op een natuurlijke en veilige manier zonder naalden ingesluisd met het 3M Mesotherapie toestel. Om alle werkstoffen in de huidcellen te fixeren, sluiten we af met de cryo-techniek (koud = bevriezen).


Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen, zoals ultrageluid, iontoforese en meso-elektroporatie. Met de Meso unit kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen.


Meso-elektroporatie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering zoals fijne lijntjes en diepere rimpels, couperose, pigmentvlekken, acné…

Een 3M Mesotherapie behandeling voor :


✔  Rimpels rond de ogen en mond

✔  Frons- en voorhoofdrimpels

✔  Verstevingen van de kaaklijn

✔  Hals en décolleté

✔  Pigmentvlekken / zonnevlekken

✔  Verstrakking van het lichaam

✔  Striae / zwangerschapsstriemen


Mesotherapie, ultrasoonreiniging en cryo behandeling


Mesotherapie in kuurvorm samen met ultrasoonreiniging en cryo techniek is ideaal om de huid op lange termijn in een optimale conditie te houden en te verfijnen. Bij ultrasoon reiniging gaan we de bovenste huidlaag reinigen en fijn polijsten tegelijk, zodat de actieve werkstoffen van de concentraten tot in de diepere huidlagen geraken en zo de aanmaak van elastine en collageen stimuleren.

Behandelingsduur

 

De resultaten van een 3M Mesotherapie behandeling zijn al voelbaar én zichtbaar na één behandeling. De behandeling duurt, afhankelijk van de toepassing, gemiddeld een uur. In kuurvorm zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen met interval van een week aan te raden. Hiermee behoudt u langer het prachtige eindresultaat. De concentraten van Mesoestetic zijn van de hoogste kwaliteit en worden in combinatie met het 3M Mesotherapie toestel gebruikt voor gelaats- en lichaamsverzorging.