Peelings

The Professional Anti-Aging Treatment

Mesopeels


Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.


Mesoestetic stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings (19 referenties) voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.


Mesoestetic beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.

De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens…


Hoe? Een kuur van 5 sessies, 1 à 2x/maand

Mesoéclat


Zeg tegen fijne rimpeltjes vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!


De Mesoéclat-methode is een peelingmethode die werd ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid teruggeeft.


Hoe? Een kuur van 5 sessies (cosmedische thuisproducten voor nabehandeling inbegrepen)

Mesoprotech


Het Mesoprotech-gamma bestaat uit een geavanceerde zonnebescherming voor alle huidtypes. Dit gamma bevat een breed “spectrum fotoprotector complex” dat fysische, biologische en / of chemische filters combineert. Dit biedt maximale werkzaamheid tegen UVB-, UVA-, HEV- en IR-straling.


Collagen pro-47 (anti-aging bescherming): Plant actief ingrediënt dat beschermt en een boost geeft aan type I collageen, voorkomt vroegtijdige veroudering en geeft de huid een verbeterde elasticiteit, flexibiliteit en een egalere teint.


Mesoetetic Pharma Group is vol trots hoofdsponsor van Euromelanoma om de mensen bewust te maken van het belang van een protectieve zonnebescherming.