Manicure & Gelish


GA VOOR DE PERFECTE NAGELS !

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels.

Manicure - Nagelverzorging


Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Je vingers worden eerst in een lauwwarm handbadje met een scheutje olie geweekt. Zo worden de nagelriemen lekker zacht en kunnen we de nagelriemen makkelijk terugduwen en de losse velletjes op de nagelplaat verwijderen. Je nagels worden in jouw favoriete nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Heb je ribbeltjes op je nagels? Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels weer superglad. Bij een manicure kan je vaak extra opties kiezen bij je behandeling. Breid je mani uit met een spa-handverzorging of laat gelish aanbrengen..  Het is net wat u wilt!


Basis manicure : Vijlen, bijwerken van de nagelriemen, verwijderen van velletjes en een kleurloze lak.


Spa - handverzorging


Kies je voor een SPA-verzorging bij je basismanicure? Dan krijgen je handen een werverdiende scrub, een verzorgend masker met massage en om af te sluiten, een heerlijke handcrème. Hallo, babyzachte handen!

GELISH


Gelish is de nummer 1 soak-off gel nagellak in de wereld! Het is een vernieuwend en innovatief product dat even makkelijk is aan te brengen als een gewone nagellak. Het grootste voordeel van deze Gelish behandeling is dat het resultaat tot drie weken zichtbaar blijft op de
vingernagels en tot zes weken op de teennagels. Gelish beschadigt de natuurlijke nagel niet, het is afweekbaar en de nagel moet dus niet helemaal afgevijld worden. Gelish is een flexibel en uiterst duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans.


Waarom kiezen voor Gelish?


• Schone en frisse uitstraling
• Afweekbaar binnen 15 minuten
• Direct droog
• Oneindig veel kleuren
• Scheurt niet, breekt niet, pelt niet af!
• Prachtig op vinger- en teennagels

- Blijft 2 à 3 weken op vingernagels

- Blijft 6 weken op teennagels